Translate

Bell Schedules

Reminder


    Late Start Collaboration Wednesdays are every FIRST WEDNESDAY of the Month:

        • September 5, 2018
        • October 3, 2018
        • November 7, 2018
        • December 5, 2018
        • January 9, 2019
        • February 6, 2019
        • May 1, 2019
        • June 5, 2019
        • April 3, 2019
        • March 6, 2019

    Upcoming Minimum Days


    • September 26, 2018
    • December 18, 2018
    • December 19, 2018
    • January 31, 2019
    • June 5, 2019
    • June 6, 2019
    Please view the Minimum Day Bell Schedule, to see the most recent schedule.

    Regular Schedule

    Golden Valley High School

    School Year: 2018-2019

    Monday, Tuesday, Thursday, Friday

    Start TimeEnd TimePeriodDuration
    8:14 AM9:04 AMPeriod 150 Minutes
    9:04 AM9:09 AMPassing5 Minutes
    9:09 AM9:57 AMPeriod 248 Minutes
    9:57 AM10:09 AMNutrition12 Minutes
    10:09 AM10:57 AMPeriod 348 Minutes
    10:57 AM11:02 AMPassing5 Minutes
    11:02 AM11:50 AMPeriod 448 Minutes
    11:50 AM11:55 AMPassing5 Minutes
    11:55 AM12:43 PMPeriod 548 Minutes
    12:43 PM1:19 PMLunch36 Minutes
    1:19 PM1:24 PMPassing5 Minutes
    1:24 PM2:12 PMPeriod 648 Minutes
    2:12 PM2:17 PMPassing5 Minutes
    2:17 PM3:05 PMPeriod 748 Minutes




    Wednesday

    Golden Valley High School

    School Year: 2018-2019

    Start TimeEnd TimePeriodDuration
    8:14 AM9:01 AMPeriod 147 Minutes
    9:01 AM9:06 AMPassing5 Minutes
    9:06 AM9:51 AMPeriod 245 Minutes
    9:51 AM10:03 AMBreak5 Minutes
    10:03 AM10:48 AMPeriod 345 Minutes
    10:48 AM10:53 AMPassing5 Minutes
    10:53 AM11:38 AMPeriod 445 Minutes
    11:38 AM11:43 AMPassing5 Minutes
    11:43 AM12:28 PMPeriod 545 Minutes
    12:28 PM12:55 PMOffice Hours27 Minutes
    12:55 PM1:25 PMLunch30 Minutes
    1:25 PM1:30 PMPassing5 Minutes
    1:30 PM2:15 PMPeriod 645 Minutes
    2:15 PM2:20 PMPassing5 Minutes
    2:20 PM3:05 PMPeriod 745 Minutes




    Collaboration Wednesday (First Wednesday of Every Month)

    Golden Valley High School

    School Year: 2018-2019

    Start TimeEnd TimePeriodDuration
    8:00 AM8:40 AMCollaboration40 Minutes
    8:40 AM8:45 AMPassing5 Minutes
    8:45 AM9:30 AMPeriod 145 Minutes
    9:30 AM9:35 AMPassing5 Minutes
    9:35 AM10:18 AMPeriod 243 Minutes
    10:18 AM10:30 AMNutrition12 Minutes
    10:30 AM11:13 AMPeriod 343 Minutes
    11:13 AM11:18 AMPassing5 Minutes
    11:18 AM12:01 PMPeriod 443 Minutes
    12:01 PM12:06 PMPassing5 Minutes
    12:06 PM12:49 PMPeriod 543 Minutes
    12:49 PM1:29 PMLunch40 Minutes
    1:29 PM1:34 PMPassing5 Minutes
    1:34 PM2:17 PMPeriod 643 Minutes
    2:17 PM2:22 PMPassing5 Minutes
    2:22 PM3:05 PMPeriod 743 Minutes